Toner i morgentimene

Did you ever feel you’re heartbroken?
Did you ever feel like it’s the end of the world?

IMG_8907

Det er nok en morgen. Gatene er fylt med snø og jeg sitter her i vintermørket og lytter til vakre toner. Det er Susanne Sundfør som strømmer ut av iMacen. Sangen heter Kamikaze. Jeg lytter på repeat. Snart skal jeg spise en deilig frokost og vente på at solen står opp. Fotografere snøen som har falt, før jeg selv faller til ro for natten. Slik er døgnrytmen min for tiden. Jeg avslutter når andre starter dagen. Jeg trives best slik.

2 kommentarer om “Toner i morgentimene

  1. Nå sover du kanskje. Jeg snudde litt på døgnet i dag jeg også, med å sove inn mot ettermiddagen. Men jeg får ikke snudd helt rundt, for jeg må jo forholde meg til sykehusets rytme. Jeg nynner inni meg, en rytmisk juletone.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut / Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut / Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut / Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut / Endre )

Kobler til %s