La meg bli gammel

IMG_7624
Vi skal aldri bevege oss for nærme varmeovnen. Jeg kaller den det, andre kaller den helvete. Et mørkt og varmt sted som ingen av oss ønsker å gå til. Jeg vet ikke riktig hvorfor, for etter døden er vi bare aske. Noen råtner riktignok, men jeg skal brennes. Strøs utover havet; bli tatt av vinden; forsvinne. Men det er enda lenge til. Langt over et halvt århundre. La meg bli gammel.

En kommentar om “La meg bli gammel

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut / Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut / Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut / Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut / Endre )

Kobler til %s