U for unnskyld

Du ser deg selv som liten jente. Leke på lekeplassen. Klatre i trærne. Litt for tung i rumpa til å komme opp. Falle forsiktig ned på høstløv. Sette seg på sykkelen og sykle, så vinden tar tak i håret. Hjelmen polstret godt rundt hjernen. Kjenne styret som vingler, før du raskt trør på pedalene. Opp i innkjørselen. Sette på støtten, åpne inngangsdøren, sparke av seg skoene. «Mamma, jeg er hjemme». Ingen som svarer. Gå sakte inn, forbi gangen. Kjenne stanken av nybakte boller på kjøkkenet.

Processed with VSCO with g2 preset
U for unnskyld er den tjueførste teksten i alfabetutfordringen.

3 kommentarer om “U for unnskyld

  1. This is sweet. I have memories like that too. Coming home after playing outside. Winter, cold hands and nose, already dark, then the lights coming from the house, so warm and inviting, the smell – yes! – of food, father had come home and is glad to see me, mom warms my ears between her hands. Things like that 🙂

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut / Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut / Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut / Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut / Endre )

Kobler til %s