Å være den man vil

IMG_0680
Tar en tur innom nærmeste bygning, finner blomster, julepynt og sitronlimonade. Nyter synet av dekorativ julepynt, men er glad for at jeg slipper å ha den i mitt eget hjem. Trekker inn duften av blomstene og tenker på våren. Kjøper med meg en sitronlimonade til 39.90.

Går hjem, lager meg en deilig middag, spretter korken og nyter. Det er dette som er livet. Å gjøre akkurat det man vil. Være den man vil. Mislike julen; velge å ikke feire – men likevel verdsette det som er vakkert.

4 kommentarer om “Å være den man vil

  1. Det er fint at du finner det fine, selv om du ikke feirer. Det er fint at du nyter og det er en nytelse å få ta del i livet ditt via bloggen. Så mange vakre, spennende, tankevekkende tanker og ideer og inspirerende bilder. 39.90 var det verdt.

  2. We have during this months these christmas departments mostly in garden centres (!). And there they have these model houses and even complete villages, almost unbearably picturesque with golden lights in it and snow around and little figures doing wintery things and it all looks so cozy and smug. You can almost smell the chocolate milk and ‘oliebollen’ (a kind of round doughnuts without a hole in it we eat at new years day). I do not consider myself as terribly romantic, besides I’m to old for these things, but secretly i want to buy it all and fill my living room with it and watch it all day long, while playing Jingle bells and Rudolph the red nosed reindeer. 🙂

    • I really enjoy to see and capture these things in photographs, I’m just glad that I don’t own any of them 😉 Earlier I had lots of Christmas decorations, but now I only have one decoration for the whole year – a flower vase 🌹🌷

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut / Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut / Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut / Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut / Endre )

Kobler til %s