W for whisky

Gi meg springvann i whiskyglass og jeg skal drikke meg glad (og manisk). Jeg trenger ingen stimulans for å frigjøre galskapen i meg. Du kaller meg snakkesalig, interessant og spennende. Tror det er alkoholen som åpner opp, gjør meg frisluppen og avslappet. Du skal få leve i troen. Skål (i pH 7.4)

W for whisky er den tjuetredje teksten i alfabetutfordringen.

Reklamer

3 kommentarer om “W for whisky

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut / Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut / Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut / Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut / Endre )

Kobler til %s