Vranglås

Noen dager føles det som jeg fremdeles løper fra fortidens spøkelser. Innelåst i en kjeller uten å vite veien ut. Nøkkelen er forduftet, låsen gått i vrange. Febrilsk forsøker jeg å finne veien ut, veien hjem. Men følelsene mine er hjemløse og jeg vet ikke hvilken vei jeg skal gå.

Det er på slike dager jeg nesten kan savne smerten jeg påførte meg selv. For den visste jeg i det minste hvor var. Hvor på kroppen den hørte hjemme. Hvilket hulerom i hjertet mitt jeg forsøkte å fylle. Hvilke følelser jeg mestret på min egen, destruktive måte.

IMG_7731 2

2 kommentarer om “Vranglås

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut / Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut / Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut / Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut / Endre )

Kobler til %s