En bratt kurve

Vi skal aldri slå oss til ro med at dette er alt vi har. For livet er i konstant endring. Små mikroskopiske forandringer finner sted, og vi oppdager det noen ganger ikke før det har gått en god stund. Dager, uker, til og med år. Vi fortrenger det vi kan fortrenge. Ofte uten at det er av den vonde sorten. Det bare ligger i oss naturlig. Å forvente at ting kommer så jævla gradvis. Forvente at kurven ikke blir for bratt, at veien sakte snegler seg oppover. Så i stedet for å ta imot alt sammen og bli ferdig med det, drar vi det ut i det uendelige. Hvis vi fortsetter i et slikt tempo, vil vi aldri rekke å oppdage alt før vi er gamle og dør.

Hvem skriver vi til?

IMG_9007

En kommentar om “En bratt kurve

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

w

Kobler til %s