Æ for ærlig

trenger ikke sympatien din
der du knugger deg mot
kinnene mine
hvisker at du er her
når du aldri har vært det før

hva skulle kunne endre
din tilstedeværelse nå
jeg er for gammel til å tro på
gjennomsiktige løgner
visne blomster
løfter om en morgendag

IMG_7582
Æ for ærlig er den tjuesyvende teksten i alfabetutfordringen.

3 kommentarer om “Æ for ærlig

  1. Ærlig talt, et godt innlegg til ettertanke. Jeg håper jeg kan stole på noen, for når jeg faller blir jeg så uendelig svak og trenger noen som lytter, er der og bekrefter at jeg fortsatt eksisterer. Det er jeg nemlig, helt ærlig, ikke alltid så sikker på. Da er det fint å ha skriveprosjekter med en venn. Takk for følget i 2017, vi skrives gjennom 2018 – med nye ord.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut / Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut / Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut / Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut / Endre )

Kobler til %s