Lukten av høst

Det er vinter, men jeg ser fremdeles fargene på trærne. Ser det brune, i ferd med å falle ned – men likevel noe mer. Jeg ser livet som har spredd seg i grenene, fargene som har gnistret som solen en tidlig morgen. Jeg kan kjenne lukten av høst, lenge etter snøen har lagt seg som en dyne over verden. Jeg kan kjenne smaken av saltvann i munnviken, fra en fjern sommer. Vårlys og løvetann i enden av grøftekanten. Alt sammen kommer tilbake til meg, alt blir værende, ingenting forsvinner.

IMG_1346

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

w

Kobler til %s