Å drømme i våken tilstand

Jeg har drømmer som går langt utenfor din fatteevne. Ikke fordi du er uintelligent, mangler kunnskap eller innsikt. Men fordi du ikke er meg, fordi du ikke fatter hva det vil si å være meg. Jeg drar drømmene med meg videre, inn i et nytt år, smaker på dem én etter én. Bestemmer hvem som skal få bli, hvem som skal modifiseres, hvem som skal makuleres. Jeg finner meg selv i enden av en gammel drøm og innser at ikke alt er ment til å vare. En ny beslutning tas, og jeg tar med meg de viktigste bitene fremover. Strør de nedover trappen, som puslespillbiter. Plukker opp de mest nødvendige, sparer de andre til et annet år.

Jeg drømmer, i våken tilstand.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut / Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut / Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut / Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut / Endre )

Kobler til %s