Ø for øde

Jeg skal aldri bevege meg i kroppen din, bli slått av hvor vondt det er å puste. Aldri føle hjerte banke og dunke i ørene, som om titusenvis av celler skrek om å få slippe fri. Følelsen av å være alene, helt alene i en verden uten mennesker. Ingen hus, ingen byer. Alt gjenoppstår som noe annet enn det som alltid har vært. Nå finnes det ikke lenger et samfunn. Bare jeg og hjertet mitt, i en kropp som føles som en fremmed.

img_6247 posterize

Ø for øde er den tjueåttende teksten i alfabetutfordringen. Den siste teksten kommer på årets siste dag.

4 kommentarer om “Ø for øde

    • Jeg ser på øde som noe positivt egentlig (selv om det er lettere å bruke det som noe negativt i en tekst). Noe som er stille og øde. Slik som byen jeg bor i på vinteren. Den kan virke øde og forlatt når ikke sommerturistene er her lenger. Jeg elsker det! Og jeg liker tanken på å bo et sted som er enda mer øde. Kanskje en øy med færre mennesker med kvadratkilometer 😉

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

w

Kobler til %s