Du vil alltid være den samme

IMG_5539
Samme hva du sier, vil du alltid være den samme. Uansett hvor mye du forsøker å endre deg selv, omformulere ordene, forsterke følelsene, forbedre handlingene. Samme hva du gjør, vil du alltid være deg.

4 kommentarer om “Du vil alltid være den samme

  1. Jeg er nok alltid den samme. Men jeg er litt glad for det jeg. Det betyr at ingen kan være meg sånn som jeg kan være meg. Og da har jeg plutselig litt verdi selv om jeg ikke alltid føler det selv. Som en unik liten brikke i det store puslespillet.

    • Jeg er glad på dine vegne. At du trives med å være den samme. Og selv om man endrer seg, er jo mye av grunnlaget det samme – for alle mennesker. Jeg liker at jeg endrer meg mye med tiden og utvikler meg i retninger jeg aldri kunne forestilt meg. Men det kan også være slitsomt og overveldende. Så jeg forstår at du liker stabiliteten på en måte.

      Jeg blir nesten rastløs bare av tanken på å ikke forandre meg det neste året. Men heldigvis vet jeg at det skjer. Kanskje bare en mikroskopisk endring sett utenfra, men likevel stort for meg. Det er sprøtt å tenke på hvor mye jeg har endret meg bare i 2017. Sprøtt, men veldig fint!

Kommentarer er stengt.