Til alle døgnets tider

IMG_5710
IMG_5469Jeg vandrer til alle døgnets tider. Dager blir til måneder, årstidene skifter rundt meg. Høstfarger blir brune, og så hvite, der vinteren dekker over alle spor. Det er så stille der jeg vandrer i mørket, om nettene, i stillhet. Det er som om jeg eier verden, og det ikke finnes noen andre. Kanskje en bil i det fjerne, fuglekvitring eller vinden som uler. Men likevel er det så stille.

Noen ganger løper tankene litt fra meg, og mens natten holder menneskene inne i husene sine, forestiller jeg meg at de er borte for alltid. Tanken om at denne øredøvende stillheten forblir værende i all fremtid. Det er en merkelig tanke, en spesiell følelse. Selv om jeg vet det vil komme mennesker ut gjennom dørene, langs veiene, ut til en ny morgendag.

2 kommentarer om “Til alle døgnets tider

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

w

Kobler til %s