Å for år

Det vokser et tre i mellom oss. Stammen får stadig nye ringer. Årringer forteller om årene vi hadde sammen. Snart henter jeg øksa, knekker grenene, slår første slaget, og alt vi hadde blir gjort om til ved.

IMG_7911
Å for år er den tjueniende og siste teksten i alfabetutfordringen. Jeg kommer til å starte en ny alfabetutfordring i løpet av 2018. Kanskje i en annen utforming, det får tiden vise.

2 kommentarer om “Å for år

  1. Tiden får vise, men det er en annen vise, en sang, en melodi i headsetet mitt nå. Jeg har kledd på meg behagelige nyttårsolær og feirer at jeg kom meg gjennom 2017 også, med årringer, arr og andre spor. Men jeg klarte det, og det har vært et produktivt år. Takk for tiden vi har brukt i bloggene sammen. Du inspirerer!

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

w

Kobler til %s