Vinterdager

Tilbringer dagene under dyna, med serier på skjermen og lille, vakre Mira i armkroken. Tenker tanken om våren som skal komme, om alle fotografiene jeg skal fange, ordene jeg skal skrive.

Men først skal jeg nyte vinteren. Se på snøen som faller, spise rykende varm grønnsakssuppe og lytte til tonene fra islandske Sigur Rós.

IMG_7663

2 kommentarer om “Vinterdager

  1. Jeg hører på norske Karpe diem og griper nettopp dagen. Jeg har fotografert og skal redigere, skrive og reflektere. Vinteren er her, snøen begynte å falle igjen i stad og de varme fargene jeg fanget i går er i dag grå. Jeg eksker kontrastene.

    • Det høres ut som en fin dag, med Karpe diem og foto. Jeg har akkurat startet dagen med grønnsakssuppe og loff med banan. Nå skal jeg ut på tur med Mira, før jeg kryper tilbake opp i senga og skriver litt.

      Vinteren er vakker og fin. I natt var det nede i -8.8 her. Jeg håper ikke vi får for mange slike dager på rad, for jeg har ikke varme på inne og har ingen planer om det heller 😉 Nå er det 16.9 grader og jeg er spent på hvor lavt det vil synke. Kulderekord inne er hittil på 16.4. Heldigvis har jeg fortsatt mye å gå med tanke på klær. Jeg er enda ikke fullt påkledd, hehe 🙂

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

w

Kobler til %s