Tapte ord

IMG_0655
Noen ganger tenker jeg på alle de tapte ordene. De geniale mesterverkene av noen tekster, som jeg ikke rakk å skrive ned. De setningene som forsvant når jeg vandret i nattemørket, de ordene som ikke overlevde fra toalettet til notatblokka. Tenk på alle de historiene jeg aldri får skrevet, fordi de forduftet like raskt som de oppsto.

Reklamer

3 kommentarer om “Tapte ord

  1. I know! 😉 I think I have to find a place to keep a notebook there permanent. Another place I often get ideas is when I’m outside walking my dog, especially in the middle of the night. Sometimes I have to run home to write something down. I guess I can take my phone with me, and just record my thoughts. That is my goal for the new year: never lose an idea again!

   Likt av 1 person

   1. A phone! That is a good idea. When on holiday I used to carry a small voice recorder to make notes of what I saw. And yes, when walking the best idea’s arrive. The poet Wordsworth lived in The lake District in north-west of England. He was a keen walker and many of his poetry was born hiking.

    Likt av 1 person

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut / Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut / Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut / Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut / Endre )

Kobler til %s