Ordene krever sin plass

Jeg skriver ikke bare fordi jeg vil, men fordi jeg må. Fordi ordene krever å få plass på papiret, i dokumentet eller hvor enn det er jeg skriver. Jeg skriver for å overleve, uten at jeg er i dødsfare. Jeg skriver for å leve, for å klare å glede meg over alle hendelsene som foregår i løpet av et menneskeliv. Jeg trenger så sårt å sette ord på det, formulere setninger, skrive meg selv sårbar og vakker.

IMG_2513

2 kommentarer om “Ordene krever sin plass

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

w

Kobler til %s