Bristepunkt

tenk før du snakker
sier du
med hat i blikket
hånden din rasende mot
bakenden min

gjør det du er skapt for
sier du
med bristende stemme
hånden over ømme ribbein
i king size kontinentalseng

IMG_7567 2
Denne teksten er en del av alfabetutfordringen (tema: brist).

Reklamer

6 kommentarer om “Bristepunkt

  1. Hyggelig at du likte det, til tross for det triste og sårbare. Jeg liker å skrive litt sårt. Neste søndag skriver vi oss på cruise ja!

   Fra tekst til virkelighet: jeg drømmer om å få til en tur med på cruise med hurtigruten i år eller til neste år. Hele veien fra Bergen til Kirkenes. Det må være en drømmereise. Tenk på alle fotografiene, av fjorder og fjell, midnattssol og vakre steder.

   Likt av 1 person

    1. Ja, jeg gleder meg skikkelig til den dagen jeg får det til! Det er bare et spørsmål med tanke på utgifter egentlig. For reiser man alene må man betale lugar for to. Derfor håper jeg å få med pappa på turen. For det føles så bortkastet å betale dobbelpris bare fordi jeg drar alene (selv om jeg har råd til det). Håper det i fremtiden blir mindre diskriminering for alenereisende.

     Det blir i hvert fall noen dagsturer i løpet av året. Både til Oslo, Porsgrunn og Skien. Så får jeg se litt an hvordan det blir med lengre turer. Mye fotografering blir det i hvert fall uansett 😉

     Likt av 1 person

      1. Ja, jeg skjønte ikke helt sammenligningen av bildene 😉 Synes det er en litt artig effekt. Ikke så ofte jeg legger ut slike bilder, men synes det kan gi et mer dramatisk uttrykk. Moro å leke seg litt i Photoshop.

       Krysser fingrene for at det med tiden blir bedre løsninger ja. Det er nok flere og flere som reiser alene nå enn før, og da burde de eventuelt ha mindre lugarer eller noe slikt. Man betaler faktisk fullpris for to med maten også tror jeg. Hurtigruten fikk forresten vegansk mat i fjor, så da er det litt lettere å reise også.

       Likt av 1 person

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut / Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut / Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut / Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut / Endre )

Kobler til %s