Produktiv (og kreativ) morgen

Nå nyter jeg et glass frisk taffel med lime, etter en produktiv morgen. Først var jeg ute i den stille januarnatten på tur med hunden. Skrev deretter matplan for én uke frem i tid. Oppdaget litt god musikk. Fotograferte tulipaner og dråper i nærmere 2 timer, for så å avslutte med å vaske soverommet.

Nå skal jeg hvile med rolig musikk, før jeg nyter litt poesi og tar meg en etterlengtet varm dusj.

IMG_2675

2 kommentarer om “Produktiv (og kreativ) morgen

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

w

Kobler til %s