Dråper, dokumentar og deilig mat

I morgen skal jeg:

• fotografere dråper.
• redigere vinterbilder.
• se dokumentaren 1971.
• lytte til sanger av Modern talking.
• bake rundstykker og lage vegansk lasagne.
IMG_2630
Hva skal du i morgen?

10 kommentarer om “Dråper, dokumentar og deilig mat

  • That sounds like a good plan! Are you planning a trip to China? I’ve always wanted to travel to Asia. It’s quite fascinating when the culture is different from what I’m used to. But it’s a long travel. I guess I’ll start with traveling back to Iceland and visit more places in my own country 🙂

    • I’m looking forward to see some pictures from your trip!

     Yes, you should really try visiting Iceland. Norway too of course, but Iceland is unique 🙂 I follow another norwegian blogger that has some great pictures from Iceland: http://www.fridaxiang.no/category/travels/2017-iceland

     Have you travelled a lot?
     I’ve only visited Sweden, Denmark, Iceland and Greece (Rhodos, 6 times). But the next years I will mainly focus on exploring different parts of Norway and the near countries, like places in Sweden and Denmark. I guess I have 50 times or more in Sweden, but mainly near the border. It’s around 4 hours away from where I live (1,5 hour by car and 2,5 by ferry).

 1. Jeg så dette først i dag, men i morgen, i morgen skal jeg stå opp tidlig, snakke med psykiateren, se serien jeg følger med på for tiden, fotografere «nye» inntrykk, skrive minst to dikt og redigere bilder. Jeg skal også rydde fotofilene for desember over på ekstern harddisk.

  • Det høres ut som en god tirsdagsplan. Kanskje jeg skriver litt i morgen jeg også. Det har blitt en god del dikt i januar.

   I februar håper jeg å skrive litt lengre tekster. Kanskje jobbe mer med historien jeg begynte på i vår. Tror jeg nevnte den for deg, den som kanskje kunne bli en roman. Selv om den er alt for rar til at jeg kommer til å forsøke å få den utgitt. Men jeg liker å skrive på et lenger prosjekt. Jeg hadde et par merkelige drømmer i natt som jeg tenkte å bruke som inspirasjon!

    • Ja, det er fint å kunne ta det opp igjen å jobbe med det. Har ikke skrevet på den historien på flere måneder, selv om den har ligget og surret i bakhodet i ny og ne. Det som er mest spennende er at jeg kan «bruke» mennesker jeg har møtt i historiene. I hvert fall fragmenter. Det er ofte at hovedpersonene er en blanding av ulike mennesker som har gjort et sterkt inntrykk på meg. Og ofte også med elementer fra eget liv.

     Jeg er så takknemlig for at jeg har en så god fantasi! Et rikt indre liv. Noen ganger får jeg lyst til å bare bli værende inne i hodet mitt over flere dager. En form for kreativ meditasjon kanskje. Hadde jeg ikke hatt Mira, kunne det nok fort skjedd. At jeg bare skled inn i dagdrømmene og ble der en stund.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

w

Kobler til %s