Skjøre minner

IMG_4083Jeg skal passere 105. Da har jeg levd innenfor tre århundrer og to årtusener. Jeg skal leve til jeg er gråhåret, minnene er skjøre og livet føles komplett. Jeg skal oppleve store omveltninger i en fremtid som virker skremmende. Hvem vet hvor verden er når jeg er pensjonist? Hvem vet hvordan menneskene har blitt når vi går inn i det 22. århundre?

En vinterblomst gikk ut av tiden 01.01.2101.
På graven står det: 1995-2101

Ingen ord, ingen dødsannonser. Ingen avskjeder eller minneord. Trolig ingen gravsten. Ordene over blir kanskje værende på verdensveven til den tid. Og det er det eneste jeg etterlater meg.

2 kommentarer om “Skjøre minner

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

w

Kobler til %s