Med seg selv som eneste selskap

I dag skal jeg nyte et deilig måltid med sopp, paprika og kikerter i fløtesaus, med pasta til. Helt vegansk selvsagt, med deilig havrefløte. Kvelden skal jeg tilbringe alene i senga, med gode serier som selskap. Kanskje leser jeg litt poesi, kanskje finner jeg noen egne tekster jeg velger å skrive. Uansett vil det bli en rolig helaften sammen med hun jeg trives aller best med (meg selv).

IMG_4308 as Smart Object-1
En rar sjampinjong som vokser innover.

2 kommentarer om “Med seg selv som eneste selskap

  1. Håper det smaker. Min helaften kunne godt vært halv, for jeg er egentlig veldig sliten og kan tenke meg å sove snart. Men jeg skal kose meg med musikk og kanskje litt bok før Hver gang vi møtes på TV2 med Christel som hedersgjest. Kanskje skriver jeg litt jeg også.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

w

Kobler til %s