En februarfredag

IMG_8532Mørket siver gjennom alle hulerom i hjertet mitt. Jeg føler meg motløs og lei, får lyst til å bare sove lenge, lenge.

Teknologi kan være fantastisk når det er med på å berike hverdagen min, lar meg få skrive, redigere bilder og drive med andre kreative kreasjoner. Men det er også forferdelig når ting går galt. Når man ender opp med mange timers torturarbeid, og får mest lyst til å gi opp alt som heter blogg, kreativitet og yrende liv.

Å være systematisk og pirkete kan være en god egenskap. Det kan også være det som får deg til å sitte oppe hele natten, rive deg i håret og skrike ut i intet.

Jeg er bare så sliten.

3 kommentarer om “En februarfredag

  1. Jeg kjenner følelsen. I dag fikk jeg høre at det var vel deilig med en lat dag. Men for meg er det ikke en lat dag med alle inntrykkene i inni meg. Jeg kunne ønske folk forstod. Det er fredag og jeg skal prøve å ta noen bilder og redigere litt i kveld, men det er en motstand inni meg. En slik som ingen forstår.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut / Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut / Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut / Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut / Endre )

Kobler til %s