Det er søndag og snøen daler

IMG_4248
Enda en uke går mot slutten og jeg tenker på hvor fort tiden går. Hva det vil si å være en vinterblomst. Hva det betyr å ikke være nevrotypisk. Hvordan det er å være annerledes. For vet man egentlig det, når man ikke kjenner til noe annet? Kan jeg ane stort mer enn konturene av hva et vanlig liv er? Jeg vet ikke. Men det er ingen ting trist med det. Det viktigste er at jeg lever best mulig etter de forutsetningene jeg har, de gavene jeg er velsignet med, det mennesket jeg er.

Og med det sier jeg god natt og ønsker en ny uke velkommen. Det er søndag og snøen daler.

2 kommentarer om “Det er søndag og snøen daler

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

w

Kobler til %s