Fargene mine

IMG_4809 haiku 2
La meg få eksplodere i tankene dine. Som millioner av farger som spres utover alle vinder. Følelser du knapt aner konturene av. Opplevelser av en annen verden.

La meg få eksplodere, for så å samle meg selv sammen, bit etter bit. La fargene mine få reflektere hvem jeg er.

2 kommentarer om “Fargene mine

  1. Jeg var på den nedre skalaen av lykke og litt depressiv, da jeg tenkte at nå måtte jeg se å få oppdatert meg på blogginnlegg. Og du var den første jeg fant veien til, du er den personen jeg MÅ lese så ofte som mulig. For du er farger du, og farger er vakkert. Hele spekteret. Jeg er også veldig glad i okergul og gul som appelsinen smiler jeg til deg på slutten av skolens vinterferie med ski og smøring.

    • Nå ble jeg glad langt inn i hjerterota! Glad for at det meg du vil lese.

      Farger må til, og vi farger verden på hver vår måte. Gul er fin, og minner meg om våren og håp. Ikke minst: det er fargen til fotoprosjektet mitt i mars. Nå redigerer jeg ferdig februarblå, før jeg tar fatt på litt lystigere toner. Når jeg ser profilbildet ditt tenker jeg faktisk på våren. For det er så gult og sprudlende.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut / Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut / Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut / Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut / Endre )

Kobler til %s