Statist

IMG_5487
Livet var som en film
som utspilte seg foran øynene på henne
igjen ble hun stående
som en usynlig statist i eget liv
uten å ane at det var hun som hadde
selve hovedrollen

10 kommentarer om “Statist

 1. Denne hadde en overraskendes vri! 😉 Men også en spennende måte å tenke på. Nå har jo vi alle sammen hovedrollen i våre egne liv, og så blir andre lagt til. 😉 😀

  • Takk! Jeg liker å utfordre tankene litt når jeg skriver 🙂

   Vi har alle vår egen hovedrolle ja. Men likevel er det så mange som følger det andre mener er «riktig». Med andre ord lar de andre få regissere livene deres. Enkelte står nesten bare på sidelinjen og tar imot nytt «manus» og replikker.

   • Ja, mye sant i det her og.

    Vi er oppvokst i et samfunn’s ideale hvor det er visse krav for å passe inn, regler for hva som blir sett på som «normalt». Hvis en person går utenfor disse grensene, så vil det bli sett på som en fornærmelse, spesiellt for de som prøver å være gode eksempler i dette.

    Det å være annerledes enn normen, er ikke alltid like godt godtatt. Dette er også noen ganger grunnen for mobbing, skiller et barn seg fra hvordan de andre barna er, ser ut, eller hvordan de kommuniserer seg i mellom, så kan barnet bli sett på som altfor rar, og ikke beste leke-kanditat, o.s.v… Barn lærer dette fort, og dette er ikke alltid kun lært hjemme, tror jeg. Sjølv om det finnes også mange som mobber fordi de ikke har det så greit hjemme.

    Det er et interessant tema synes jeg. 🙂

    • Det blir ikke alltid så godt mottatt å være annerledes nei. Jeg har alltid skilt meg ut fra det normale, og med årene lært å omfavne det 🙂 Jeg er glad for min annerledeshet, men forstår samtidig at det kan være veldig vanskelig for enkelte å tørre å være seg selv.

     Det er veldig sant det du sier med mobbing. Det skal ikke alltid så mye til før man blir sett på som rar og mobbet for det. Jeg ble mobbet mer eller mindre hele barneskolen og det satt dype spor i selvtilliten min. Jeg endte opp med et så stor selvforakt at jeg ikke så noen fremtid.

     Men fortid er fortid og jeg har klart å øke min egen selvfølelse igjen, selv om det har tatt årevis. Jeg tror jeg har blitt sterkere av det.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut / Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut / Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut / Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut / Endre )

Kobler til %s