Å skrive seg stor og vakker

IMG_8540
Det er ikke sikkert jeg ender opp med mange tekster, noe mesterverk eller ekstraordinært. Men det som er sikkert er at jeg vil vie de neste ukene til å skrive skjønnlitterært. Dykke ned i poesien min og se hvor den fører meg hen.

Derfor blir Vinterblomst stengt på ubestemt tid. Jeg kommer tilbake, men vet bare ikke når. Det er viktig for meg å kunne prioritere skriving utenom på bloggene mine.

Alfabetutfordringen fortsetter som vanlig hver søndag kl. 18, da jeg har forhåndsinnstilt en god del tekster.

2 kommentarer om “Å skrive seg stor og vakker

  1. I fully understand your decision and I hope you will have all the joy and happyness possible creating wonderful texts, or whatever you decide to do. I’m going to miss you though and I hope your absence won’t be for ever (or to long) 🙂 Peter.

    • I will be back sometime in the future, I just don’t know when. But there will at least be a new post every Sunday, and maybe some other post here and there in March. Just not as often.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut / Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut / Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut / Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut / Endre )

Kobler til %s