Sjøstjerne

jeg samlet en sjøstjerne i ryggsekken. jeg husker ikke stort annet fra den skoleturen. det eneste som ble værende i minnene mine, var stanken da ryggsekken luktet død og fordervelse. da jeg og mamma forsøkte å finne årsaken til denne kvalmende lukten på barnerommet. skjell og sjøstjerne ble kastet som avfall, sekken skrubbet og vasket på 60 grader. men det ble aldri mer det samme. lukten ble værende som et minne fra fjerne tider. sekken var ikke lenger brukbar.

4 kommentarer om “Sjøstjerne

    • Begge luktet vondt i hvert fall, hehe 🙂 Jeg liker at det kunne bli en liten historie ut av dette. Det er noe vakkert og spennende med sjøstjerner. Det får meg til å assosiere meg videre til sjøhester, som er så ufattelig vakre. Tenk å få se en sånn liten skapning i virkeligheten!

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

w

Kobler til %s