Balansekunst

Det er egentlig her jeg vil være hele tiden. På denne bloggen hvor jeg føler frihet til å skrive kort og uten å kategorisere tekstene mine som sannhet eller poesi. Virkelighet eller fiksjon.

Det er her det alltid føles rolig og fint. Men det er likevel vanskelig å bestemme seg. Klare å balansere de to bloggene jeg skriver. Hovedbloggen min får mest oppmerksomhet for tiden. Her på Vinterblomst havner bare det ukentlige bidraget til alfabetutfordringen.

Jeg trodde jeg skulle klare balansekunsten. Nå begynner jeg å bli usikker. Jeg kommer ikke til å slutte med hverken den ene eller andre, jeg trenger bare å gjenvinne balansen. Også må jeg ikke glemme at dette var ment til å være en overskuddsblogg. Noe i tillegg.

IMG_5584
I dag fyller Vinterblomst-bloggen 1 år. I stedet for å juble er jeg fortvilet. For alt jeg vil er å skrive, blogge, dele det jeg finner vakkert i verden. Det er bare ikke så enkelt.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

w

Kobler til %s