Å leve langsommere

IMG_8486
IMG_5183
IMG_5223
Jeg føler på en frihet. En frihet sterkere enn andre typer frihet. Den som handler om å være mer utilgjengelig, leve langsommere, tenke mer over hva jeg bruker tiden min på. Den som heter mobilt bredbånd og begrenser nettbruken min. Begrensninger kan ofte åpne opp for større frihet, føler jeg. Fordi jeg er såpass svart-hvitt i tankegangen, og sliter med å begrense meg selv. Derfor er det fint å sette opp rammer som gjør det for meg.

Jeg kjenner jeg stråler både utvendig og innvendig. Det er som om alt åpner seg inni meg. Jeg setter på rolig musikk og lar dagen flyte sakte videre.

3 kommentarer om “Å leve langsommere

  1. Det er nok rammer (les begrensninger), som jeg har hatt på sykehuset, som har fått fram det kreative i meg i så stor grad (les annet perspektiv). Jeg har ikke tenkt så mye på det før, men mens jeg skriver dette ser jeg tydelig for meg et kreativt fotografi. Lykken er å høre rolig musikk akkurat nå, mens jeg fargejusterer noen bilder i derpå rolig tempo.

    • Det kan jeg forstå. Det var mens jeg var innlagt at jeg begynte å skrive dikt og utviklet en stor interesse for fotografering. Å skrive kreativt startet med novelleskriving fra jeg var rundt 8, men aldri dikt før mørket virkelig hadde et tak om meg i 2009. Den første gangen jeg prøvde et speilreflekskamera var også når jeg var innlagt og gikk på sykehusskolen. Det åpnet en helt ny verden for meg.

      Så tross alt det vondt har det kanskje fått frem noe godt og vakkert i oss.

      Nå skal jeg sove for kvelden. Nattaklem.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

w

Kobler til %s