Ta meg med tilbake

Forsøker å skrive om nostalgi, men alt som virvler opp i meg er smerte. Nåværende, daværende, fraværende. Vurderer å påføre kroppen min noen hundre slag, noen kutt, hva som helst som kan få meg til å glemme tid og sted. Ender opp med en glovarm dusj i stedet. Segner om på badegulvet, ligger urørlig, det prikker i hodet.

Det siste jeg tenker før alt svartner: ta meg med tilbake til gode tider.

IMG_8481
Denne teksten er en del av alfabetutfordringen (tema: nostalgi).

2 kommentarer om “Ta meg med tilbake

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

w

Kobler til %s