Natt i hjertet

IMG_4218Jeg kikker på det duggete speilet, det føles som om en tåke siver inn i rommet rundt meg. Alt blir med et utydelig, klarer ikke lenger å skille mellom drøm og virkelighet. Formene i speilet endres. Usikker på om det er dette som er sannheten eller ikke.

Våkner neste morgen, gjentar nok en dag med døsige hjerteslag. En dag eller to går, og jeg finner meg selv nok en gang i tåken, dampen fra en kokvarm kropp. Vannet strømmer nedover meg, gjør all den kritthvite huden ildrød. Først armene, beina og magen. Deretter ryggen, alle innsider og utsider. Ansikt, hals og kragebein.

Snubler ut av dusjen, legger meg på gulvet i fosterstilling og gråter. Det er knapt flere tårer igjen, men jeg forsøker, før mørket legger seg over meg som en hinne. Det er natt nå. Natt i hjertet.

3 kommentarer om “Natt i hjertet

Kommentarer er stengt.